با این وجود در هنگام خرید اسباب بازی و یا در اختیار دادن اسباب بازی دیگران به کودک همیشه به نکات زیر توجه داشته باشید
* کودکان زیر سه سال بیشتر تمایل دارند که هرچیزی را ابتدا در دهان بگذارند. اسباب بازی های کوچک، انواع تیله و توپ کوچک و اسباب بازی هایی با قطعات کوچک و شل، همه برای این کودکان خطر خفگی به همراه دارند.
* به شیوه ی بازی کودک توجه کنید. اسباب بازی های کوچک می تواند برای کودکان سه ساله و بزرگتری که هنوز عادت دارند اشیا را در دهان بگذارند بسیار خطرناک باشد.
* عروسک های فشاری جیغ جیغو را به خوبی کنترل کنید تا از محکم بودن سوت سوتک داخل آن مطمئن شوید.
* ماشین ها و کامیون های اسباب بازی را بررسی کنید تا از محکم بودن لاستیک چرخها و دیگر قطعات کوچک آن اطمینان یابید.
* اسباب بازی های پارچه بزرگ نیز در صورت شل بودن قطعات پلاستیکی مانند چشم، بینی و دگمه ها می توانند خطر خفگی را به همراه داشته باشند.
* اسباب بازی های نوزاد مانند جغجغه و وسایلی که برای خارش دندان کودک به کار می روند نیز باید آن قدر بزرگ باشند که او نتواند آن را کاملا داخل دهانش کند. قطعات این وسایل مانند زنگوله و ..نیز باید کاملا محکم و در صورت امکان یک پارچه و جدا نشدنی باشند.
* از خرید اسباب بازی های که دارای بند، طناب یا کشی، بلند هستند که می تواند به دور گردن کودک بپیچد، خودداری کنید. به خصوص بندهای کِشی می توانند به سادگی موجب خفگی کودک شوند.
* اسباب بازی های پر سرو صدا نیز انتخاب نامناسبی هستند و می توانند موجب آسیب دیدن گوش کودک شوند. اگر صدای یک اسباب بازی برای بزرگسالان بلند باشد، حتما برای کودک گوش خراش خواهد بود.
* مراقب لبه های تیز و نوک باریک اسباب بازی باشید. زیرا می توانند موجب مجروح شدن بدن کودک شوند.