×

مقاله تغذیه و افزایش درصد هوش جنین سری چهارم

 تغذیه و افزایش درصد هوش جنین سری  چهارم















19 : از طریق علم هنوز ثابت نشده است که بتوان توسط تغذیه جنسیت نوزاد را مشخص کرد  در طب سنتی بر این باورند که اگردر هنگام  قبل از انعقاد نطفه مادر ازغذاهای مخصوصی بخورد و همچنین بدن او به گونه ای که حالت پی هاش PH  اسیدی یا قلیای باشد در این صورت می توان جنسیت نوزاد را مشخص کرد .
20 : از سن پانزده تا چهل و پنج سالگی مادران باید قبل از بارداری از مکمل های مانند اسید فولیک مصرف کنند و مصرف کلسیم را مادران شیرده حتما تا پایان دوره شیر دهی ادامه دهند  و همچنین قرص آهن را متناسب با اینکه تاچه حد در دوره زایمان کم خون بودند مثلا اگر بیشتر بود به مدت 6 ماه و اگر کم بود به مدت 2 ماه بعد از زایمان مصرف کند .
21 : از طریق تغذیه نمی شود در سه ماهه آخر بارداری زردی نوزاد را از بین برد زیرا زردی نوزاد به دلایل متفاوت در نوزاد بروز می کند امکان دارد کبد او مشکلی مانند آنزیم لازم برای آنالیزگلبولهای قرمز را  نداشته باشد در این صورت بیلوروبین در خون نوزاد زیاد شده و منجر به مبتلا شدن نوزاد به زردی می شود و در ضمن به طور کلی زردی نوزاد اصلا ربطی به تغذیه مادر باردار ندارد .
22 :  استفاده از داروهای گیاهی به امید اینکه  ضرری ندارند اشتباه می باشد زیرا امکان دارد داروی گیاهی نسبت به داروی شیمیایی خطرناکتر باشد پس استفاده از داروها چه گیاهی چه شیمیایی حتما باید زیر نظر پزشک زنان زایمان باشد تا هیچ خطری جان مادر و جنین را تهدید نکند .
23 : مادر باردار باید از تمامی گروه های غذایی و انواع میوه ها و سبزیجات به دلیل دارا بودن  ویتامین های خاص بیشتر استفاده کند تا بتواند از فواید آنها بهترین استفاده را بکند در این صورت رشد جسمی و ذهنی جنین خوب بوده و در نهایت نوزادی باهوش به دنیا خواهد آمد ولی اگر مادر نتواند تغذیه درستی داشته باشد نوزادی نارس به دنیا می آید که از نظر ذهنی ضعیف و در بزرگسالی هم  مشکلات روانی و روحی بسیاری گریبانگیرش خواهد بود .
24 : حتما مشاوره های قبل از بارداری از مادر انجام گیرد در این مشاوره ها فاکتورهایی بررسی می شود که در آنها مشخص می شود آیا مادر صلاحیت بارداری دارد یا خیر و نیز در دوره بارداری معایناتی به عمل می آید تا  اگر مشکلی برای جنین بروز دهد برطرف شود و از سالم بودن کودک اصمینان حاصل شده تا کودکی سالم متواد شود و همچنین از پدر نیز سوالاتی مبنی بر اینکه آیا در خانواده مشکلات ژنتیکی داشته و یا سیگار یا الکل مصرف می کند و یا اگر سابقه بیماری داشته حتما بررسی و دلایل آن مشخص شود تا به کودک انتقال نیابد وقتی همه بررسی ها حاکی از آن است که والدین سالم هستند پس در این صورت کودکی سالم به دنیا خواهد آمد .
25 : میزان تغذیه از همه گروه های غذایی برای مادران باردار عبارتند از :
1 :: تخم مرغ آب پذشده 2 عدد در هفته نیاز به پروتئین مادر باردار را تامین می کند .
2 :: سی گرم سویا در هفته در تمام طول 9 ماه دوره بارداری  به صورت شیر یا به صورت پخته .
3 :: سی گرم جوانه یا به صورت خام در سالاد  و یا به صورت پخته .
4 :: پنیرمحلی هفتادو پنج الی صد گرم سه بار در هفته .
5 :: مصرف ماهی آبهای شیرین هفتادوپنج الی صد گرم 2 تا 3 وعده در هفته  .
6 ::مصرف مرغ که غنی از پروتئین می باشد به میزان هفتادو پنج الی صد گرم در هفته .
7 :: در هر روز مصرف ماست به میزان صدو پنجاه گرم .
8 :: عدس ، بادام ، پسته ، آواکادو ، شیر گردو ، فندوق ، نخود ،لوبیا ( لوبیا قرمز ، سفید ، چیتی ، سیاه  ، مرمری ، چشم بلبلی )نصف لیوان  و انواع گوشت های قرمز و سفید مرغ ،ماهی ،جیگر، دل به میزان سه سهم روزانه معادل شصت گرم .
9 :: مصرف سیب زمینی و سبزیجات  قرمز و زرد و نارنجی و سفید و سبز  اسفناج  کلم پیچ ، برگ چغندر ، مارچوبه ، کلم سبز ، کاهو ، جعفری ، هر روز یک فنجان .
لطفا ادامه مطلب را در سری پنجم دنبال کنید .



چاپ
نویسنده: م ک. بازیجو
تاریخ انتشار: 1396/07/30 08:24:47