×

مقاله راههای درمان بیماری آنفلوانزا

راههای درمان بیماری آنفلوانزا
















آنفلوانزا
نوعی بیماری ویروسی است که ممکن است در هر فصلی سراغ بیمار بیاید آنفلوانزا نوعی سرماخوردگی با علایم شدیدتر به شمار می آید که بیشتر افراد مسن یا کودکان و زنان باردار یا افرادی که دچار ضعف در سیستم دفاعی بدن هستند بیشتر در معرض این بیماری هستند که میتوان با درمان صحیح با این بیماری مقابله کرد اول از همه بهتر است بدانید که با دریافت واکسن آنفلوانزا میتوانید از این بیماری دوری کنید و شایان ذکر است که هر سال ویروس آنفلوانزا به دلیل تغییرات باید سالانه واکسن آنفلوانزا را تجدید کرد .
علایم بیماری آنفلوانزا در سالمندان و یا جوانان تقریبا شبیه هم است که این علایم عبارت است از :
دردهای مختلف مانند دردهای عضلانی یا هر قسمت متفاوت از بدن
سرفه کردن از قبیل سرفه های خشک یا خلط دار
آبریزش بینی یا گرفتگی بینی
گلو درد
خستگی خفیف یا مفرط
سردرد
تب
آنفلوانزا بعضا در بیماران خردسال دچار مشکلات در معده میشوند اما ممکن است این علایم در سالمندان نیز بروز کند مانند مشکلات مختلفی از قبیل تهوع و استفراغ و اسهال که این علایم میتواند به تنهایی بیمار از پا دراورد .
بهتر است بدانید که افرادی که دچار علایم خفیف بیماری انفلوانزا هستند میتوانند در خانه مانده و استراحت کافی داشته باشند و از تماس با افراد دیگر جدا خودداری نمایند .اما افرادی که دچار علایم شدید این بیماری هستند باید به مراقبت های پزشکی بپردازند چون این بیماری دارای خاصیت واگیردار است بهتر است سریعا به درمان آنفلوانزا پرداخت .
علایم شدید آنفلوانزا در گروه معرض خطر قرار دارد و باید سریعا درمان شود و در این موارد شما نیاز به درمان دارویی دارید و با استفاده از داروهای ضد ویروسی و انواع آنتی بیوتیک ها میتوانید این بیماری را به راحتی درمان کنید .
پزشک با تجویز انواع قرص ها ، مایع ها و پودر هاس استنشاقی درصدد درمان این بیماری برمی آیند .بیماران بهتر است بداند که بیماری آنفلوانزا میتواند عوارض شدیدی داشته باشند مانند ذات الریه
برخی از افراد بیشتر از سایرین در معرض این بیماری هستند مانند پرستارانی که با این بیماران برخورد میکنند یا افرادی که در محیط های شلوغ رفت و امد دارند بیشتر در معرض آنفلوانزا هستند .
بهترین زمان درمان بیماری آنفلوانزا حداکثر تا 2 روز بعد از بیماری است در این مدت زمان ویروس را به راحتی میتوان از بین برد .
بهتر است در زمان مصرف داروها این موارد را رعایت کنید
1- مصرف به موقع دارو
2- اقدامات احتیاطی روزمره در برخورد با بیماران آنفلوانزا ، بیمار باید موارد بهداشتی را رعایت کند اطراف خود را استرلیزه نماید یعنی در زمانی که عطسه یا سرفه میکند دستمال بهداشتی جلوی دهان خود بگیرد و به هیچ وجه برای بار دیگر از دستمال مورد نظر استفاده ننماید و در سطل زباله درب دار قرار دهد و بهتر است به صورت متوالی دست های خود را آب و صابون تمیز نماید بهتر است سطوحی که احساس میکنید ویروسی است را تمیز نماید اگر مواد مناسبی در دسترس خود ندارید میتوانید با الکل تمیز نمایید 
3- استراحت کافی و ماندن در منزل
بهتر از بعد گذشت زمان 24 ساعت از وجود تب در بدن بیمار بهتر است به مراقبت های پزشکی در بیمارستان ها پرداخته شود 
بهتر است در مدت زمان نقاهت از مایعات زیادی استفاده نمایید و میتوانید با خوردن لیموشیرین یا سوپ های مقوی و خوراکی های دارای ویتامین c با این بیماری به راحتی مقابله کنید .


چاپ
نویسنده: م ک. بازیجو
تاریخ انتشار: 1395/09/12 11:53:15