×

روبیک وکیوم 2016

مکعب روبیک

پلاستیکی
گروه سنی
5 سال تا 99 سال
1 نفر
وکیوم
180 عدد
رنگهای موجود رنگ بندی در هنگام ثبت فاکتور،در قسمت توضیحات قابل انتخاب میباشد.
ساخته شده با چند رنگ متنوع
آیکون های مرتبط
فکری
فکری
سرگرمی
سرگرمی
هماهنگی دست و چشم
هماهنگی دست و چشم
عدم موجودی
تست کالا
تست کالا
7روز مهلت تعویض
7روز مهلت تعویض
ارسال سریع
ارسال سریع
بهترین قیمت
بهترین قیمت
امکان سفارش عمده
امکان سفارش عمده
ابعاد
140 * 210 * 60
وزن
106 (گرم)
تولید شده در
چین
نوع بسته بندی کلی
کارتن
حجم کارتون
0.31752 (مترمکعب)
وزن کارتون
19.08 (کیلوگرم)
وضعیت موجود
موجود نیست
روبیک وکیوم 2016
اشتراک گذاری
تگ ها
روبیک وکیوم 2016
رتبه ای که به این محصول میدهم
خرید این محصول را به دیگران پیشنهاد میکنم نمیکنم
این پست برای شما مفید بود ؟ بله خیر

مکعب روبیک Rubik's Cube


مکعب روبیک یک جورچین (پازل) مکانیکی است که در سال ۱۹۷۴ توسط یک مجسمه‌ساز و پروفسور معمار مجارستانی به نام ارنو روبیک ابداع شد. نام اصلی آن " مکعب جادویی " است که توسط مخترع آن نام‌گذاری شده است. این اسباب بازی در سال ۱۹۸۰ به افتخار سازنده آن به " مکعب روبیک " تغییر نام یافت و برنده جایزه ویژه بهترین پازل جهان در آلمان شد و گفته شده پرفروشترین اسباب بازی جهان با ۳۵۰٫۰۰۰٫۰۰۰ عدد است. فروش مکعب روبیک در ایالات متحده در سال ۲۰۰۶ شاهد افزایشی ناگهانی بود. این افزایش به فیلم "در جستجوی خوشبختی" نسبت داده می‌شود. در این فیلم ویل اسمیت با حل کردن مکعب روبیک یک بازرگان را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

در هر مکعب روبیک کلاسیک ۶ وجه و در هر وجه ۹ تکه و هر وجه دارای یک رنگ است، در نتیجه کلاً دارای ۶ رنگ (رنگ‌بندی سنتی: سفید، زرد، نارنجی، قرمز، آبی، و سبز) است. گفته می‌شود این مکعب دارای ۴۳ تریلیون جایگشت (تعداد ترکیب‌های ممکن برای موقعیت رنگ‌ها) است.

مکانیزم محوری این پازل به شما این امکان را می‌دهد که در هر وجه به طور جداگانه رنگ‌های دیگر را به هم ریخت، و هدف از بازی این است که تمام رنگ‌های آن در وجه خود و به صورت درست در کنار هم قرار گیرند. در سال‌های بعد این مکعب گسترش یافت و مدل‌های دیگری از آن درست شده‌است، از جمله: ۲×۲×۲ (مکعب جیبی، مینی مکعب و یا مکعب یخی)، ۳×۳×۳ (مکعب استاندارد)، ۴×۴×۴ (انتقام روبیک، یا مکعب استاد) و ۵×۵×۵ (مکعب پروفسورها) و به تازگی اندازه‌های بزرگتر نیز درست شده‌اند (وی کیوب ۶ و وی کیوب ۷) و بزرگترین مکعبی که درست شده‌است ۱۷×۱۷×۱۷ می‌باشد.



روش درست کردن مکعب روبیک


روش حل مکعب روبیک ( به روش لایه به لایه ) اول باید یه سری اطلاعات یاد بگیرید .

اصطلاحات

  F: سطح جلویی     

B: سطح پشتی    

 R: سطح راست    

L: سطح چپی    

  U: سطح بالایی      

D: سطح پائینی    

یک حرف به تنهایی (مثلاً F ) یعنی سطح جلویی رو 90 درجه در جهت عقربه‌های ساعت (ساعت‌گرد) بچرخونین.
یک حرف به همراه اپوستروف (مثلاً ‘F ) یعنی اون سطح رو 90 درجه در خلاف جهت عقربه‌های ساعت (پاد ساعت‌گرد) بچرخونین.
یک حرف به همراه عدد 2 (مثلاً F2) یعنی اون سطح رو 180 درجه (جهت اون فرق نمیکنه) بچرخونین.
پس الگوریتم R U’ L2 یعنی سطح راستی رو 90 درجه ساعت‌گرد سپس سطح بالایی رو 90 درجه پاد ساعت‌گرد و در آخر سطح چپی رو 180 درجه بچرخونید.


روش مرتب کردن مکعب روبیک

همان طور که گفتیم این روش حل براساس لایه‌بندی مکعب روبیک هست. اگه “مکعب ِ روبیک” رو به صورت افقی به 3 لایۀ مجزا تقسیم کنیم لایۀ بالایی که اول مرتب می شود را لایۀ اول، دومین لایه رو لایۀ میانی و لایۀ پائینی که آخر همه مرتب میشه را لایۀ یایانی می‌نامیم. ما می‌خوایم این لایه‌ها رو به ترتیب از بالا به پائین مرتب نماییم.
نکته : این نکته مهم هست که یک رنگ را به عنوان سطح بالایی انتخاب کنید و برای افزایش سرعت عمل هایتان همیشه با آن کار کنید. من معمولاً با رنگ ” سفید”  کار می کنم چون خیلی به چشم می آید و لایه های بالایی هم راحت تر مرتب می شوند. توضیحات مطلب هم با فرض این هست که رنگ ” سفید ” به عنوان سطح بالایی انتخاب شده است . بعداً که دستتان راه افتاد می توانید از هر رنگی به عنوان سطح بالایی استفاده نمایید . پس نگران نباشید .

مرتب کردن لایۀ اول

مرتب کردن این لایه 2 مرحله دارد که من آن را درعرض به چشم بهم زدن درست می کنم پس خیلی ساده است پس فعلاً نگران نباشید  : 
1- شکل دادن یک صلیب چهار طرفه تا لایه میانی 
شکل دادن صلیب کار سختی نیست. کافی است چهار  تا قسمت لبه‌ای در لایۀ اول ( لبه‌هایی که یه سمت آن ها سفید رنگ هست) رو سر جاهایشان قرار بدهید. فقط بدانید که آخر این مرحله باید مکعب روبیک شما باید کاملا شبیه شکل زیر باشد. اگر تو این لایه گیر کردی نگران نباشید . از تجربه کم تان است . بعد ها به خودتان خنده خواهید زد .


روبیک

2- قرار دادن گوشه‌های لایۀ اول هر گوشه به صورت جداگونه تا صلیب سفید تبدیل به یک مربع شود . 
وقتی صلیب رو شکل دادیند برای تکمیل کردن لایۀ اول کافی است گوشه‌های این لایه رو به صورت تک تک در جای خودشان بگذارید. اولین گوشه‌ها رو پیدا کنید. آن ها در یکی از لایه‌های اول یا آخر هستند چون عزیزم لایۀ میانی قطعۀ گوشه‌ای ندارد. این قسمت را یک بار انجام بدهی یاد می گیری و بدون الگوریتم هم می توانید انجامش بدهید اما برای این که بعضی هاتان تازه کارید اول کاری مغزتان گیریپاش نکند الگوریتم‌ این مرحله رو به صورت تصویری نشو نتون می دهم.

حل مکعب روبیک

تو این مرحله چند تا نکته هستش که باید بهشون توجه کنین:

– بهتر است کار رو با گوشه‌ای از لایۀ اول شروع کنید که در لایۀ آخر قرار دارد. بعداً خودتان می فهمید چرا ؟
– اگه چند تا از گوشه‌های لایۀ اول در لایۀ آخر قرار دارن کار رو با گوشه‌ای شروع کنین که رنگ سفیدش به سمت پائین (روی سطح پائینی) نباشد.
– اگه گوشه‌ای در لایۀ اول قرار داره ولی جای اون اشتباه  یا برعکس هست و باید اون رو به لایۀ آخر بیارید و دوباره سر جایش بگذارید . ( این هایی که می گم شاید  الآن بدردتا نخوره ولی بعدا بدرتان می خورهد) 
در پایان این مرحله باید مکعب روبیک تان شبیه به شکل زیر باشد . مطمئنا به این شکل رسیده اید .

حل مکعب روبیک

راستی به قسمت های خاکستری کاری نداشته باشید . فقط رنگی ها را در نظر دارید . اگر تو این مرحله گیر کردید به هیج وجه نگران نباشید چون من که الآن این مکعب را فولم ( شاید جاش نباشه بگم که این مکعبو تو کمتر از سه دقیقه درست کردم البته با این روش .  که اگر روش لارس پتروس که تو قسمت بعدی توضیح دادم و یه کمی درک عمقی می خواهد بروم مکعب را تو کمتر از دو دقیقه درست می کنم . ) تو این مرحله گیر داشتم و می دونم  گیرم به خاطر چی بود .  جای الگوریم ها رو اشتباه داشتم و می دانید که تو بیشتر سایت ها جای این الگوریتم ها رو به شما اشتباه می گویند . ولی من این الگورتم ها رو تبدیل به عکس کردم که جای هیچ اشتباهی نباشد . ول کنید بریم قسمت میانی مکعب .

لایه میانی
مرتب کردن این لایه تنها یک مرحله داره:
1- قرار دادن لبه‌های لایۀ میانی (هر لبه به صورت جداگونه)
اول آن قسمت میانی که دارای دو رنگ در شکل آبی – قرمز است را به سمت خودتان بگیرید و برای انجام این مرحله از دو الگوریتم زیر استفاده کنید. البته برای هر قسمت باید یک دور الگوریتم ها رو انجام بدهید . این مرحله که به نظر من راحت ترین مرحله هست . انگار این الگوریتم ها تو مغز انسان هست . یه دور انجام بدهی فول می شوی ولی برای بقیه الگوریم ها پدر آدم در می آد .

تذکر بسیار مهم : هنگام اجرای الگوریتم‌ها باید رنگ آبی به سمت خودتان (سطح جلویی شما) باشد. البته تا موقعی که یاد بگیرید . بعدا واسه خودتان به روبیک سلور شدید به ما می خندینو میگین چقدر توضیح می داد .
آخر این مرحله باید 2 لایۀ بالایی مکعب _ روبیک تان مرتب شده باشد . اگر نشد نگران نشوید به کم با روبیکتان ور برید و برا خودتان الگوریتم بنویسید و انجام بدید تا دستتون راه بیافته و تجربتون زیاد بشه .

لایۀ آخر
اگر تا حالا مراحل رو با سلامتی کامل طی کرده باشید به این مرحله که حساس ترین مرحله است و کوچکترین اشتباهی منجر به دباره انجام شدن مراحل قبلی می شود می رسید .

مرتب کردن لایۀ آخر چهار مرحله دارد:
توجه: اکنون مکعب روبیک را برعکس بگیرید به طوری که لایۀ آخر ( سطح زرد رنگ ) (رنگ مخالف رنگ آغازی شما (سفید )) در  سطح بالایی مکعب قرار بگیرد.

1- شکل دادن بصورت علامت جمع (+)
اکنون باید در سطح لایه آخر ( همان سطح زرد رنگ) لبه‌ها رو طوری قرار بدهیم که تشکیل یک علامت مثبت(+) رو بدند.  شکل زیر حالت‌های متفاوتی که ممکن است به وجود بیاید را نشان می دهد.
نکته: در این شکل سه مکعب پایینی در  تصویر سطح جلویی شما محسوب می شود و در واقع شما  در این تصویر از بالا به “مکعب روبیک” نگاه می کنید. همچنین دقت کنید: مهم نیست که (+)درست در جای خودش قرار بگیره.مهم اینه که بتونید (+) رو درست کنید.

روش درست کردن روبیک


حالت اول حالتی هست که می‌خواهیم به آن برسیم.
در حالت دوم از الگوریتم  F U R U’ R’ F’  و در حالت سوم از الگوریتم F R U R’ U’ F’ استفاده کنید.
درحالت چهارم در حقیقت ترکیبی از حالت‌های 2 و 3 هست. در این حالت می توانید الگوریتم اول را اجرا کنید بعد یکی از حالت‌های 2 یا 3 به وجود می آید که با اجرای الگوریتم مناسب داده شد علامت جمع (+) ایجاد کنید.

2- قرار دادن  چهار گوشه لایۀ آخر فقط در مکان خودشان 
نکته: در این مرحله بدون درنظر گرفتن جهت قرار گرفتن هر گوشه‌ها فقط آن‌ها رو سر جاهایشان می گذاریم.

در این قسمت تنها 2 حالت ممکن هستش:
الف) دو گوشه نزدیک به هم نیاز به جابجایی داشته باشد. برای جابجایی اون‌ها مکعب روبیک رو طوری می گیریم که دو گوشه‌ مورد نظر در سمت راست و بالای مکعب قرار بگیرن والگوریتم 
 L U’ R’ U L’ U’ R U2 را اجرا می کنیم.
ب) گوشه‌های دور از هم (به صورت قطری) نیاز به جابجایی داشته باشد. در این حالت همان الگوریتم قبلی را دو مرتبه اجرا می کنیم. امیدوارم این مرحله را هم به سلامتی طی کرده باشید . سخت نیست مطمئن باشید  ولی برای کسانی که تازه کارند ممکن است کمی طول بکشد ولی اصلا نگران نباشید .

3- مرتب کردن گوشه‌های لایۀ آخر
در این قسمت به جز حالت کاملا درست لایه زرد رنگ (مرتب بودن گوشه‌ها) هفت حالت مختلف دیگر ممکن  است که در شکل زیر آمده است .

روبیک


در حالت اول الگوریتم R’ U’ R U’ R’ U2 R U2

درحالت دوم الگوریتم    R U R’ U R U2 R’ U2

 و در حالات دیگر  ترکیبی از این 2 الگوریتم را استفاده می کنیم. اگر به غیر از دو حالت اول و دوم آمد شما باید کاری کنید که یکی از این دو حالت بوجود بیاید . چطوری ؟ با استفاده از یکی یا هر دو  الگوریتم داده شده و با کمی تجربه برای دادن سرعت به شما .

4- مرتب کردن لبه‌های لایۀ آخر
در این قسمت هم به جز حالت درست (مرتب بودن کل مکعب) چهار حالت دیگر هم ممکن هست که در شکل زیر می‌بینید.


برای دوحالت اول الگوریتم    R2 U’ F B’ R2 F’ B U’ R2

 رو استفاده می کنیم.
در حالت‌های دیگر که احتمال بوجود آمدنشان یک دهم است با اجرای هر کدوم از الگوریتم‌های بالا به یکی از حالت‌های اول و دوم می رسیم که با اجرای الگوریتم مناسب داده شده  لبه‌ها مرتب شده و مکعب روبیک کامل می شود.


مکعب روبیک حل شده