×

مقاله نکاتی درباره دیدار با اولین فرزند

نکاتی درباره دیدار با اولین فرزند

هنگامی که تصمیم به بچه دار شدن گرفتید، اطلاعات علمی در این زمینه کسب کنید و بدانید تربیت،قبل از بارداری شروع می شود.

هنگام بچه دار شدن شرایط را باید از پیش مهیا سازید، چرا که با تولد کودک، به خانواده یعنی نخستین پایگاه آموزش و پرورش پا می گذارد.

در همان اوان زندگی از به وجود آمدن نطفه نا خواسته جدا خودداری شود. ( چون اگر در صدد سقط آن برآیید، این کار میسر نشود و ممکن است  عوارض وحشتناک جسمی و عقلی برای جنین در بر داشته باشد.)

اگر مادر و پدری بتوانند در دوران جنینی از جنین جود خوب مراقبت کنند و در همان موقع به فکر بهداشت جسم و روح او باشند، جای امیدواری است که در آینده جسم و روح سالمی داشته باشد و از هوش و استعداد عالی برخوردار شود.

شوق دیدار و تربیت نوزاد باید در هر دو والد وجود داشته باشد.

در اسلام کتاب های فراوانی در مورد مراقبتهای دوران بارداری وجود دارد که دستور پیامبر اکرم و ائمه اطهار در آن قید شده است. مطالعه آن ها امری ضروری است ( آن هم برای پدر و مادر به طور مشترک) . حتما 
فاکتو رهای دوران بارداری را بدانید تا فرزندان باهوش داشته باشید.

سعی شود از همان دوران بارداری بین پدر و مادر بر سر نام گذاری و برخورد با کودک اتفاق نظر وجود داشته باشد.

دوران بارداری تمرینی است برای پدر و مادر در ارتباط با برخورد با کودک، آنها باید در همان دوران نیز با جنین ارتباط کلامی برقرار کنند. طبق تحقیقات انجام شده دانشمندان تمام رفتارها وحرکات، شنیده ها و گفته ها و برخورد ها بر روی جنین اثر می گذارد.

در زمان بارداری باید مراقب جنین و مادر بود، زیرا کودک ثمره پدر و مادر است؛ پس تمام مسئولیت ها را باید با هم قبول کنند. فکر کنند چشم و گوش کودک آن ها را می بیند و صدایشان را می شنود.

مراقبت های بهداشتی، خوراکی ، پوشاکی، رفتاری، محیطی، معنوی از مادر بسیار واجب است. چون هر گونه ناراحتی ممکن است در جنین اثر گذار باشد.

اطرافیان فرد باردار باید در همه حال مراقب او باشند و این را بدانند که دوران بارداری برای همگان  یکسان نیست و هر کس این دوران را با توجه به شرایطش طی می کند.

محبت به خانم باردار باعث می شود این دوران را دوست داشته باشد و فرزند را مزاحم خود تلقی نکند. باید بیشترین محبت ها را در این دوران نصیبش کرد.

از مسئولیت های خانم باردار باید کاسته شود تا بیشتر به استراحت و پرورش روح و جسم خود و جنین بپردازد و تمام برنامه های خوب دوران بارداری را بیاموزد.

توجه به جنسیت جنین و حساسیت نسبت به آن، برای مادر در دوران بارداری باعث تضعیف روحیه او می شود. هرگز نگوئید اگر پسر باشد یا دختر؛ هر دو هدیه ای از طرف خدا هستند. مهم تربیت آن هاست.

اطمینان از بیمارستانی که مادر باید درآن زایمان کند باعث بالا رفتن اعتماد به نفس در مادر می شود.

از پیش برنامه ریزی شود که مادر پس از زایمان باید کجا استراحت نماید و چه کسی باید از او و نوزادش مراقبت کند، این کار باعث آرامش روحی مادر خواهد شد.
 

 

منبع: هزار کلید تربیت؛ حسنعلی میرزا بیگی
چاپ
نویسنده: م ک. بازیجو
تاریخ انتشار: 1393/04/18 13:00:53